Teşhiste ihmal iddiası: 16 yaşındaki genç testisini kaybetti

Bandırma’da Genç Hastanın Testisi Geç Tanı Konularak Zarar Gördü

Bandırma’da yaşayan 16 yaşındaki E.K., kasık ağrısı nedeniyle Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. İlk müdahalede sadece “gaz sıkışması” teşhisi konularak lavman önerildi. Ancak şikayetleri devam eden genç, bir sonraki gün tekrar hastaneye gittiğinde yalnızca kan ve idrar tahlili yapıldı, testis kontrolü yapılmadı.

E.K., üçüncü gün ağrılarının artması üzerine tekrar hastaneye başvurdu ve yapılan ultrason ve fiziksel muayene sonucunda “testis torsiyonu” teşhisi konuldu. Acil olarak ameliyata alınan genç hastanın bir testisi çürümüş ve alınmıştı. Ameliyatı gerçekleştiren doktorun, “Eğer ilk başvuruda müdahale edilseydi testisi kurtarılabilirdi” dediği iddia ediliyor.

Araştırma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü’nün soruşturma başlattığı öğrenildi.

Related Posts

Heyelan kameralarda

Artvin-Şavşat karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan anında geçen araç kameralara yansıdı.

Otoyolda korku dolu anlar: Alevlere teslim oldu

Mersin’de bir otomobil, seyir halindeyken yanmaya başladı. Otomobildeki yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı yapıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Adalet Bakanlığı Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı (2025-HMGS) yapıldı.

Samsun’da sahte altın satarak kuyumcuları dolandıranlar yakalandı

Samsun’da sahte altın satarak kuyumcuları dolandıran 2 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Irak’tan Suriye’ye 250 bin tonluk buğday yardımı

Irak Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin ton buğdayın Suriye’ye yardım olarak gönderildiği bildirildi.

Erdoğan ve Bakan Yerlikaya’ya ‘barikatlar kaldırılsın’ çağrısı… Cumartesi Anneleri 1048. haftada Kadir Keremoğlu için adalet istedi

Cumartesi Anneleri 1048. hafta buluşmasında, 1995’te Van’da gözaltında kaybedilen 75 yaşındaki Kadir Keremoğlu için adalet talebinde bulundu. Öte yandan kayıp yakınları, AYM kararlarına uyulmasını ve Galatasaray Meydanı’ndanki barikatların kaldırılmasını talep etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir