Son Dakika… Özgür Özel’e yumruklu saldırı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder İçin Yapılan Törende Yumruklu Saldırıya Uğradı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen veda töreni sırasında Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nde bir saldırıya maruz kaldı.

“Osmanlı Torunuyum” Dedi ve Saldırdı

Yumruklu saldırıyı gerçekleştiren kişinin, Özgür Özel’in yüzüne yakın mesafeden vurduktan sonra “Ben Osmanlı torunuyum” dediği öğrenildi.

Saldırgan olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ayrıntılar gelecek…

Related Posts

Hayvan hırsızı yakalandı: 4 büyükbaş sahibine teslim edildi

Şanlıurfa’da ahırdan çalınan 4 adet büyükbaş hayvan jandarma tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Kardeşi Ali Önder açıkladı: İşte Sırrı Süreyya Önder’in siyasete girme sebebi…

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder, AKM’de yapılan anma töreninde ağabeyinin ülkedeki terör ortamının son bulmasına yardım için siyasete atıldığını açıkladı. Ali Önder “‘Hiçbir malım mülküm yok. Ceren’e yaşanılabilir bir ülke bırakmak istiyorum’ diyordu. Siyasete giriş gerekçesi bu oldu. Kendisi burada olsaydı ‘sevene de sövene de selam olsun’ derdi” diye konuştu.

Kaçak avlanan 700 kilogram balık ele geçirildi

Elazığ’da kaçak avlandığı tespit edilen 700 kilogram balık ele geçirildi. Bir kişiye ise idari işlem uygulandı.

Freni boşalan otomobil trafik ışıklarında bekleyen araca çarptı: 5 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde freni boşalan otomobil, trafik ışıklarında bekleyen otomobile arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Hisarcık’ta trafik kazası: 1 yaralı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla attı. Kaza sonucu 1 kişi yaralandı.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan Özgür Özel’e yumruklu saldırıya sert tepki!

Son dakika gelişmesi… İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İmamoğlu, “Ülkeyi idare edenlerin şuursuz bir biçimde “telef etmeyi” konuştuğu yerde, böyle kendini bilmez alçaklara, provokatörlere gün doğar” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir