Samsun Atakum’da atık yangını korkuttu

Atakum’da Çıkan Atık Yangını Hızlı Müdahale ile Söndürüldü

Atakum ilçesine bağlı Alanlı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen yangın kısa süre içinde büyüdü. Boş arazide bulunan çeşitli atıkların alev alması sonucu çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı ve çevreye sıçramadan söndürüldü. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemese de polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.

Mahalle sakinleri, bölgede uzun süredir düzensiz şekilde atıkların biriktiğini ve bu durumun risk oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Konuyla ilgili gerekli önlemlerin alınması için mahalle sakinleri ve belediye işbirliği içinde çalışmaların yürütülmesi bekleniyor.

Related Posts

Taksim’de Gazze eylemi! İsrail’e ‘Madleen’ protestosu

Gazze’ye insani yardım götüren Madleen teknesine İsrail tarafından yapılan el koyma operasyonu sonrasında Taksim’de Gazze’ye destek eylemi yapıldı. Eylemde, “Madleen’e özgürlük, VELA’ya ambargo! İsrail’e tam ambargo! Nehirden denize, özgür Filistin!” sloganları atıldı.

İsrail’den Gazze’deki 10 bölge için sürgün tehdidi

Soykırımcı İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki 10 bölge için saldırı tehdidinde bulunarak buradaki Filistinliler için sürgün emri yayımladı.

Dışişleri Bakanlığından İsrail’in Madleen’e müdahalesine tepki: ‘Uluslararası hukuku açık ihlali’

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Madleen gemisine müdahalesine ilişkin bir açıklama yayımladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, müdahalenin uluslararası hukukun açık bir ihlali olduğu bildirildi.

İsrail ordusu Madleen’i kuşattı

Pazar günü Sicilya’dan hareketlenen ve Gazze’ye insani yardım taşıyan Madleen yelkenlisi, Gazze kıyılarına yaklaşmak üzereyken İsrail ordusu tarafından kuşatıldı. 12 insan hakları aktivistinin yer aldığı geminin etrafı İsrail’e ait 5 sürat teknesiyle çevrildi.

Cehennemin kapısı 54 yıl sonra kapanıyor

1971 yılında Sovyet bilim insanlarının Karakum Çölü’nde yanlışlıkla doğalgaz rezervine sondaj yapmasıyla başlayan yangın, yarım yüzyılı aşkın süredir sönmeden devam etti. Sondaj sonucunda metan gazı yüzeye çıktı ve zehirli sızıntıyı önlemek amacıyla …

İtalyan halkı, referandum için sandık başında

İtalya’da yabancıların vatandaşlık almasını düzenleyen yasada ikamet şartının hafifleştirilmesi ile işçi haklarındaki bazı düzenlemelerde değişiklik talebi için gidilen referandumda oy kullanma işlemi sabah saatlerinde başladı.