Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Zanlı Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, bir diş kliniğinde yüksek sesle konuşarak rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Olayın detayları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde gerçekleşti. Suriyeli Hamda Husseın Yasın adlı kadın, yüksek sesle konuşmaya başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara rağmen durmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayıp kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı diş hekimi hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak yargılanacak.

Related Posts

Trump’tan Putin’in İstanbul teklifine yanıt: Derhal kabul edilmeli

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile savaşta ateşkes ilan ettiklerini ve barış için yeni bir diplomasi süreci başlatmak istediklerini duyurdu. Putin, “Biz zaferimizi ilan ediyoruz ve üçüncü kez ateşkes ilan ettiğimizi duyuruyoruz. Türkiye …

Başkentte toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar açık arttırmayla satıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, otobüs, metro ve Ankaray’larda unutulan eşyaları açık artırmayla satışa sundu.

ABD’nin üst düzey politikacı ve temsilcileri serbest bırakılan Rümeysa Öztürk’e basın toplantısında eşlik etti

Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle yaklaşık 6 haftadır gözaltında tutulmasının ardından serbest kalan Tufts Üniversitesi doktora öğrencisi Rümeysa Öztürk, eğitim gördüğü Massachusetts eyaletine döndü. Kefaletle serbest bırakıldığı gün avukatlarıyla geceyi Louisiana’da geçiren Öztürk, ilk uçakla Boston’daki Logan Airport havalimanına indi. Öztürk’ü havalimanında karşılamaya gelen ABD Senatörü Ed Markey, Kongre Üyesi Ayanna Pressley ve Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği (ACLU) avukatları da Türk öğrenciyi basın toplantısında yalnız bırakmadı.

20 yılın ardından yaşandı: 32 havalimanı kapatıldı, yüzlerce uçuş iptal

Hindistan ve Pakistan arasındaki gerilim hızla tırmanırken, Hindistan’da 32 havalimanı geçici olarak kapatıldı. Yüzlerce uçuş iptal edildi ve binlerce yolcu havalimanlarında mahsur kaldı.

Rusya’dan ateşkes açıklaması

Peskov, “30 günlük ateşkesin nüanslar dikkat alınmadan tartışılması mümkün değil” dedi.

AKP’li belediyenin 539 milyonluk araç ihalesi tartışması büyüyor: Soruşturma derinleşiyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin 3 yıllık olan ve 539 milyonluk araç kiralama ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, Elazığ Belediyesi’nin 82 adet temizlik aracını mevzuata aykırı ve fahiş bedellerle kiralamasıyla ilgili olarak, belgeleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve kamuoyunu kanıtlarla bilgilendirdiklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir