Kassam Tugayları, liderleri Deif’in öldüğünü doğruladı

Gazze’nin Altındaki Tünel Ağının Mimarı Muhammed Deif Hayatını Kaybetti

Gazze’de faaliyet gösteren Kassam Tugayları lideri olarak bilinen Muhammed Deif’in hayatını kaybettiği açıklandı. Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Detaylı bilgi vermekten kaçınarak Deif’in ölümü hakkında bilgi vermedi. Ayrıca Deif’in yanı sıra Kassam Tugayları Askeri Konseyi üyelerinden Mervan İsa, Gazi Ebu Tamah, Raid Sabit, Rafi Selame, Ahmed Gandur ve Eymen Nevfel’in de yaşamını yitirdiği belirtildi.

7 Ekim Saldırılarının Mimarı Olarak Biliniyordu

Deif, 7 Ekim saldırılarının mimarı olarak gösterilmiş ve İsrail için önemli bir hedef haline gelmişti. İsrail tarafından birçok suikast girişiminin hedefi olan Deif, hayatı boyunca bu girişimlerden kurtulmayı başarmıştı. Gerçek adı Muhammed Diab El Masri olan Hamas komutanı Deif, Misafir lakabıyla bilinmekteydi. İddialara göre Deif, toplamda 7 suikast girişiminden kurtulmuştu. 13 Temmuz’da gerçekleştirilen hava saldırısında İsrail, Deif’in öldürüldüğünü duyurmuştu.

Related Posts

Dervişoğlu’ndan ‘Komisyon’ tepkisi: Türk milletine gideceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Son Dakika… İmamoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım: ‘Fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil…’

Son dakika haberi… Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda ““Dostum” diyerek bir fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil; dik duran, milletinden güç alan, saygın bir Türkiye için mücadele ediyoruz” diye yazdı.

Napoli’de 4.6 büyüklüğünde deprem

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem, son 40 yılın en şiddetlisi olarak kayıtlara geçti. Deprem nedeniyle halk panik halinde sokaklara dökülürken, herhangi bir can ya da mal kaybı bildirilmedi.

Ümit Özdağ’dan orman yangınlarıyla ilgili çarpıcı iddia

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde eş zamanlı devam eden orman yangınlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.