Kartepe’de Düğün Salonunda Silahlı Tartışma

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Düğün Salonunda Çıkan Kavgada 2 Kişi Yaralandı

Kartepe ilçesinde bir düğün salonunda çıkan ve sokağa taşınan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Olayın zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gece saatlerinde Dumlupınar Mahallesi Askeri Sapağı Sokak’ta bulunan düğün salonunda başlayan kavga, sokağa taşındı. Silahını çıkaran B.K., tartıştığı B.D. ve O.Ç.’ye ateş etti. B.D. bacaklarından, O.Ç. ise kasığından vuruldu. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayın şüphelisi B.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemede, B.K.’nın kullandığı tabancanın ruhsatsız olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen B.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. – KOCAELİ

Related Posts

Netanyahu’nun oğlunun korkudan adını değiştirdiği ortaya çıktı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun 2022’de eğitimi için İngiltere’ye gitmeden önce korktuğu için adını değiştirdiği ortaya çıktı. İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi

Dervişoğlu’ndan ‘Komisyon’ tepkisi: Türk milletine gideceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Son Dakika… İmamoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım: ‘Fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil…’

Son dakika haberi… Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda ““Dostum” diyerek bir fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil; dik duran, milletinden güç alan, saygın bir Türkiye için mücadele ediyoruz” diye yazdı.

Napoli’de 4.6 büyüklüğünde deprem

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem, son 40 yılın en şiddetlisi olarak kayıtlara geçti. Deprem nedeniyle halk panik halinde sokaklara dökülürken, herhangi bir can ya da mal kaybı bildirilmedi.