İsrail’den yardım bekleyenlere saldırı! 21 Filistinli öldürüldü

İsrail Güçleri, Gazze’de Yardım Bekleyen Filistinlilere Saldırdı: 21 Ölü

İsrail ordusunun bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği saldırılarda, insani yardım bekleyen 21 Filistinli yaşamını yitirdi. Hastane kaynakları ve görgü tanıklarının aktardığına göre, İsrail güçleri Refah kentinde yardım bekleyen Filistinlilere ateş açtı.

Saldırı sonucunda 9 Filistinli hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. Aynı zamanda, Gazze’nin orta kesiminde bulunan Vadi Gazze bölgesindeki Salahaddin Caddesi’nde de yardım bekleyen Filistinlilere ateş açıldı.

İsrail güçlerinin düzenlediği saldırılarda 6 Filistinli hayatını kaybetti. Ayrıca, İsrail ordusu Han Yunus kentindeki Filistin Kızılayı merkezi ile “Emel Okulu”nu vurdu.

Yabani mahallesinde bulunan okulun hedef alındığı saldırıda 2 Filistinli öldü. Filistin Kızılayı, Han Yunus’taki merkezlerine yapılan saldırıda bir Kızılay görevlisinin öldüğünü ve üçünün yaralandığını açıkladı.

Ayrıca, Şucaiyye mahallesinde toplanan Filistinli sivillerin bulunduğu alana düzenlenen saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. İsrail askerleri aynı zamanda Han Yunus’un farklı bölgelerinde gece yarısından sonra da Filistinlilerin evlerini hedef aldı.

Görgü tanıklarına göre, patlama sonrası şarapnel parçaları kentin batısına kadar ulaştı ve zorla yerinden edilen Filistinlilerden bazıları yaralandı. İsrail güçleri ayrıca Gazze’nin kuzeydoğusundaki Tuffah mahallesinde de konutları ve tesisleri bombaladı.

Related Posts

Termometreler 35 dereceyi gösterdi: Turistler Konyaaltı Sahili’ne akın etti

Antalya’da sıcak havayı fırsat bile yerli ve yabancı turistler, Konyaaltı Sahili’ne akın etti.

Giresun’da fındık hasadı başladı

Türkiye’nin en önemli tarım ürünlerinden biri olan fındıkta, Giresun’un sahil kesimlerinde hasat başladı. Yıl boyunca bahçelerinde emek veren üreticiler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte fındıklarını toplamaya koyuldu.

Başkentte korkunç cinayet: Genç kadın yastıkla boğularak öldürüldü

Ankara’da 26 yaşındaki Karsu Aygün, evinde yastıkla boğularak öldürüldü

Otobüste şok ölüm! Cesedinden 26 tane iPhone çıktı

Brezilya’da Foz do Iguaçu’dan São Paulo’ya seyahat eden bir otobüs, Paraná eyaletinin Guarupuava şehrinde bir restoranda mola verdi. Saatler ilerlerken, otobüsteki 20 yaşındaki bir kadın aniden rahatsızlandı. Yalnız seyahat ettiği belirtilen genç …

İstanbul’da pompalı tüfekle sokağa çıkıp yolu kapattı

Akılalmaz olay Başakşehir’de yaşandı. Altınşehir Mahallesi’nde bir kişi pompalı tüfekle sokağa çıkarak çevreye tehditler savurdu. Havaya ateş açarak yolu trafiğe kapatan C.A., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Yaşanan panik anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

AKP’li başkanın sendika zorbalığı: Direnen işçileri kapı önüne koydu

AKP’li Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın, Belediye-İş Sendikası’na üye olan işçileri, kendi desteklediği Öz Belediye-İş Sendikası’na geçmeyen işçilerin işten atmaya devam ediyor. İlk olarak Belediye-İş Sendikası Akçakale Belediyesi Baş temsilcisi Ahmet Taştan’ın işinden atılmasının ardından sendikasını değiştirmeyen üç işçinin daha işlerine son verildiği öğrenildi.