Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kazası: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs istinat duvarına sürterek durabildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, 14 kişinin yaralandığını ve durumu ciddi olan olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen çekimlerinin ardından taburcu edilebileceğini aktardı.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yolda kaymasından kaynaklandığını ifade ederek, “Otobüs kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Yolculardan bazıları bu nedenle yaralandı. Ancak şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Paşinyan’ın dini liderlere saldırılarına tepki: ‘Amaç geleneksel bağları bozmak’

Brezilyalı uluslararası ilişkiler uzmanı Conceiçao, Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan’ın dini liderlere ve Apostolik Kilise’ye yönelik saldırılarının geleneksel tarihi ve kültürel bağları ortadan kaldırmayı amaçladığını belirtti.

Mühendislik ve tarihin kesişim noktası! Geçmişten günümüze uzanan miras

Beş yüzyıldan fazla bir süre önce, İnka İmparatorluğu, Şili’den Ekvador’a uzanan 40.000 kilometrelik bir yol ağını, And Dağları’nın sarp ve zorlu coğrafyasında inşa etti. Bugün “İnka Yolu” olarak bilinen bu muazzam sistem, sadece bir ulaşım ağı değil …

Başka Nedim yok!

78 kişinin ölümüne ilişkin ilk davaya ailelerin feryadı damga vurdu. Yazarımız Nedim Türkmen’in yakınları böyle haykırdı, “İhmali olan herkes hesap versin” çağrısı yapıldı.

AK Partili Gider: Özgür Özel siyasete de, CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Sandık ve Recep Tayyip Erdoğan yıllardır yan yana çok iyi duruyor da, ‘korku’ kelimesi bu ikiliye yaklaşamaz. Vesayet odaklarından ve çamur siyasetinden başka hiç bir dayanağı olmayan Özgür Özel siyasete de CHP’ye de, Türkiye’ye de yakışmıyorsun.” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin en büyük şirketleri arasındaydı: İflas sonrası sahibi ağzını bozdu!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en büyük şirketleri arasında yer almış olan Fi Yapı, 12 Haziran’da yapılan duruşmanın ardından iflas etti. Şirketin teslim etmesi gereken 4 bine kadar daire ve dükkan olduğu öğrenilirken, Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, kendisine tepki gösteren mağdurlara ağır hakaretler ederek yanıt verdi.

CHP PM toplandı: Belediyelere yönelik operasyonların ardından izlenecek yol haritası değerlendirildi

CHP PM toplandı: Belediyelere yönelik operasyonların ardından izlenecek yol haritası değerlendirildi