Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden bir yolcu otobüsü istinat duvarına çarparak durabildi ve olayda 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş’ın yönetimindeki otobüsün kaza yapmasıyla gerçekleşti. Kar yağışı nedeniyle yol kayganlaşmış ve otobüs istinat duvarına çarparak durabilmişti.

Kazanın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hemen kaza yerine intikal etti ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, 5 yolcunun çocuk olduğunu belirtirken, yaralılardan herhangi birinin durumunun ciddi olmadığını vurguladı.

Vali Baruş yaptığı açıklamada, “Kazada yaralananların durumu doktorlar tarafından inceleniyor ve şu an için hayati tehlike bulunmamaktadır. Yaralıların röntgen sonuçları bekleniyor ve taburcu olmaları planlanıyor” şeklinde bilgi verdi.

Kazanın, otobüsün yolcularını yaralayan bir şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini bildiren Vali Baruş, “Hava koşullarından dolayı otobüs kayarak istinat duvarına çarptı. Sonrasında ise bariyerlere çarparak otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Neyse ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekipleri hızlıca müdahale ettiler” şeklinde konuştu.

Related Posts

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan personeline uyarı

ABD Dışişleri Bakanlığı, İran’a yönelik saldırının ardından, Orta Doğu’daki personeline ‘dikkatli olmaları’ uyarısında bulundu. Bakanlık, Lübnan, Irak ile Suudi Arabistan gibi ülkelerdeki temsilcilik çalışanlarına ve vatandaşlara yönelik uyarılarını …

Hükmen galibiyeti kabul etmeyip güreşti, mağlup olunca “en centilmen” seçildi

Sivas’ta düzenlenen Minikler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda rakibinin salona geç kalması nedeniyle hükmen galip ilan edilen güreşçi, rakibinin gelmesiyle teknik komitenin “Güreşir misin?” teklifini kabul etti ve 5-0 mağlup olarak turnuvadan elendi. Sporcuya, örnek davranışından dolayı “en centilmen güreşçi” madalyası verildi.

90 milyon dolarlık mirasın sahibini öldüren ‘Daltonlar’ yurt dışına kaçarken yakalandı

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde, özel bir hastanenin otoparkında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Osman Beşe (41), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırganlara karşılık veren Beşe’nin refakatçisi Hasan Ö. gözaltına alınarak tutuklanırken, olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaçan saldırgan ve yanındaki şüpheli, Edirne’de yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

‘Tamamen yok edildi’ demişti… İran’dan ABD Başkanı Trump’ı çıldırtacak açıklama

ABD Başkanı Donald Trump, sabaha karşı B-2 savaş uçaklarıyla düzenlenen saldırıların ardından yaptığı açıklamada İran’ın Fordo, Natanz ve İsfahan’daki nükleer tesislerinin tamamen yok edildiğini öne sürdü. Ancak İranlı yetkililerin ifadeleri, tam tersi bir duruma işaret ediyor. Yetkililer özellikle yerin metrelerce altında bulunan Fordo tesisine yönelik etkisinin oldukça çok sınırlı olduğunun altını çizdi.

Kilis’te uyuşturucu operasyonu

Kilis’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Tutuklu Resul Emrah Şahan’dan ‘Murat Çalık’ ve ‘Mehmet Pehlivan’ tepkisi: ‘Yetmedi mi?’

Tutuklu Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, avukatları aracılığıyla cezaevi koşulları ve tutuklamalara tepki gösterdi.