Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş yönetimindeki otobüsün, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürterek durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek, yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Baruş, beşinin çocuk olduğunu belirtirken, durumu ciddi olan yaralı olmadığını dile getirdi.

Vali Baruş, yaptığı açıklamada, “Kaza sonucu oluşan yaraların ciddiyetinin doktorlar tarafından incelendiğini ve şu an için hayati tehlikenin bulunmadığını belirtmek isterim. Röntgen sonuçlarının ardından yaralıların taburcu edileceği öngörülüyor” dedi.

Kazanın, otobüsün yolculardan bazılarını yaralayacak şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini aktaran Baruş, “Hava şartlarından dolayı otobüs kaydı ve istinat duvarına çarptı. Ardından bariyerlere çarpıp otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Şükür ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti” şeklinde konuştu.

Related Posts

Son dakika… İran ve İsrail arasındaki çatışmada gerilim artıyor: Trump, G7 Zirvesi’nden ayrıldı

İran ve İsrail arasındaki çatışmalar 5. gününe girerken Kanada’da G7 Zirvesi düzenlendi. ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu’da her geçen gün artan gerilim nedeniyle Zirve’den erken ayrılarak ABD’ye dönme kararı aldı. G7’nin sonuç bildirisinde İran’ın “asla nükleer silaha sahip olamayacağı” belirtilirken, Trump metni imzalamadı.

Trump, İsrail-İran gerilimi nedeniyle Kanada’daki G7 Zirvesi’nden erken dönüyor

Trump, İsrail-İran gerilimi nedeniyle Kanada’daki G7 Zirvesi’nden erken dönüyor

Cemil Tugay: 2025 Eylül ayında ek zam yapılmasın, işten çıkarma sürecini durduralım

Cemil Tugay: 2025 Eylül ayında ek zam yapılmasın, işten çıkarma sürecini durduralım

İran saldırısında hasar alan Weizmann Enstitüsü, İsrail’in nükleer teknolojisi için ne kadar önemli?

İsrail nükleer programının babası Bergmann, enstitünün nükleer çalışmalarına liderlik etti

23 yıl sonra ilk: Hindistan Başbakanı Modi, GKRY’yi ziyaret etti; KKTC’yi izlerken fotoğraf verdi | Türkiye’ye mesaj mı?

23 yıl sonra ilk: Hindistan Başbakanı Modi, GKRY’yi ziyaret etti; KKTC’yi izlerken fotoğraf verdi | Türkiye’ye mesaj mı?

İran’dan İsrail’e fırlatılan füzeler Hatay semalarından görüldü

İran’ın İsrail’e yönelik başlattığı saldırılarda fırlattığı füzeler, Hatay semalarında yeniden görüldü.