Galatasaray, Türk Telekom’a Deplasmanda Yenildi

Türk Telekom, Galatasaray’ı mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı

SALON: Basketbol Gelişim Merkezi

HAKEMLER: Zafer Yılmaz, Tolga Edis, Murat Ciner

GALATASARAY: Livingston 23, Young 4, Palmer 11, Delgado 11, Wallace 6, Izundu 4, Bugrahan Tuncer 11, Sadık Emir Kabaca 3, Blumbergs, Göksenin Köksal

TÜRK TELEKOM: Alexander 14, Brown 10, Bruhnke 2, Berkan Durmaz 9, Rodas 7, Hanlan 8, Makoundou 12, İsmet Akpınar 16, Emre Melih Tunca, Mahir Ağva, Bess

1’İNCİ PERİYOT: 17-13

DEVRE: 33-42

3’ÜNCÜ PERİYOT: 49-61

Basketbol Süper Ligi’nin 16’ncı haftasında Türk Telekom, deplasmanda Galatasaray’ı 78-73 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Bu sonucun ardından Türk Telekom 7’nci galibiyetini alırken, Galatasaray ise 6’ncı kez parkeden mağlup ayrıldı. Türk Telekom takımı, Alexander ve İsmet Akpınar’ın performansıyla galibiyete ulaştı ve ligdeki konumunu güçlendirdi. Galatasaray ise evinde aldığı mağlubiyetle üzgün bir şekilde sahadan ayrıldı.

Related Posts

CHP PM toplandı: Belediyelere yönelik operasyonların ardından izlenecek yol haritası değerlendirildi

CHP PM toplandı: Belediyelere yönelik operasyonların ardından izlenecek yol haritası değerlendirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İzmir’deki son durumu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Ödemiş’teki orman yangınından etkilenen Suçıktı, Tosunlar, Üzümlü ve Karadoğan mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yerlikaya, “Yangında ağır hasar gören 228 konut, 13 iş yeri ve 15 ahır tespit edildi. 5-6 ay içerisinde hak sahiplerine anahtarlarını teslim edeceğiz” dedi.

İsim benzerliği başına dert oldu

“Kolpaçino 3. Devre” ve “Ketenpere” gibi yapımlarda rol alan oyuncu Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı ile yaşadığı isim benzerliği nedeniyle zor anlar geçirdiğini anlattı. Yerlikaya, kar tatili için eğlence amacıyla yaptığı paylaşımın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın basın müşavirinin kendisine ulaştığını belirtti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: ABD ile İHA konusunda anlaştık

ABD Başkanı Doanld Trump ile telefonRusya-Ukrayna savaşıyla gelenek haline gelen görüntülü mesjında Zelesnki, savaşta son bir hafta içerisindeki gelişmeleri değerlendirdi. “BU MUHTEMELEN TÜM BU ZAMANLARIN EN İYİ SOHBETİYDİ” ABD Başkanı Donald Trump …

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yangınların yüzde 90’ı ilk 24 saat içinde kontrol altına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin birçok ilindeki orman yangınlarına yönelik de açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Helikopterlerimiz, uçaklarımız ardı ardına sortiler yapıyor. Karada orman kahramanlarımız arazözlerle, su ikmal araçları ve dozerlerle yangınları söndürmeye çalışıyor.” ifadelerini kullandı. Erdoğan, “Yangınların yüzde 90’ı ilk 24 saat içinde kontrol altına alındı. Bu tür yangınlarda Türkiye, artık geçmişe kıyasla çok daha hazırlıklı bir ülke. Ancak vatandaşlarımız özellikle yaz aylarında daha duyarlı olmalı.” dedi.

CHP’de MYK toplandı

CHP’de Adana, Adıyaman ve Antalya belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı.