Engelliler Camide Buluştu

Kırklareli’de Engelliler İçin Özel Program Gerçekleştirildi

Kırklareli ilinde gerçekleştirilen “Engelliler Camide Buluşuyor Programı”, engelli vatandaşlar için unutulmaz bir deneyim haline geldi.

İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programa katılan engelli vatandaşlar, Kapan Camisi’nde bir araya geldi ve güzel bir gün geçirdi.

Program kapsamında, saygıdeğer imam hatip Ferdi Avcı tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve katılımcılara manevi bir huzur yaşatıldı.

Ayrıca, engelli koordinatörü Muhammed Ali Özyörük, Avcı ve diğer katılımcılarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Related Posts

Adana’da 7 ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana’da iki evde düzenlenen operasyonda 7 ruhsatsız silah ele geçirildi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Külliye’deki sergiyi Emine Hanım açtı

Günlük hayatta kullanılan kotu sanat eserine dönüştüren Ian Berry’nin “Bahçedeki Sırlar” sergisi Emine Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde açıldı.

Londra hava sahası kapatıldı: Nedeni belli oldu

İngiltere’nin başkenti Londra’da tüm hava sahası geçici olarak kapatıldı.

Tutuklu Şile Belediye Başkanı Kabadayı: Usulsüz hiçbir işe girmeyeceğimi biliyorsunuz, gerçekler ortaya çıkacak

Kabadayı, CHP’nin Şile Mitingi’ne cezaevinden yolladığı mektupla seslendi

Tekirdağ’da su krizi derinleşiyor: Vatandaşlar tanker ve çeşme önlerinde kuyrukta

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi ve Marmaraereğlisi’ne bağlı Dereağzı Mahallesi’nde vatandaşlar yaklaşık bir aydır susuzlukla mücadele ediyor. Kentin bazı mahallelerine su verilmesine karşın söz konusu iki bölgede halk, hala …

Atakum’da Geleneksel 3×3 Basketbol Turnuvası Heyecanı

Atakum Belediyesi’nin düzenlediği 3×3 Basketbol Turnuvası, Banda Aceh Parkı’nda gerçekleştirildi. 30 takımın katıldığı turnuvada Kör Kesişler Takımı şampiyon oldu. Belediye Başkanı yardımcısı Suat Yıldız, sporun gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasındaki önemini vurguladı.