Billur Kalkavan’ın ölen kardeşi hakkındaki sahte alkol iddiası yalanlandı

Billur Kalkavan’ın Kardeşi Rıza Kalkavan’ın Ölüm İddialarına Yanıt Geldi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı Rıza Kalkavan’ın ölümüyle ilgili ortaya atılan sahte alkol iddialarına kardeşleri Sibel Civelek tarafından yalanlandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, cenazede Rıza Kalkavan’ın sahte alkolden hayatını kaybettiği iddialarına cevap veren Sibel Civelek, “Birlikte yaşıyorduk. Zaman zaman alkol alırdı. Fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Gece saat 03.00 sıralarında rahatsızlandı, hemen hastaneye kaldırdık. Yaklaşık 9 saat sonra hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.

Rıza Kalkavan’ın 40 yıllık arkadaşı olan Mehmet Yalçın ise, “40 yıllık asker arkadaşımdı. Dünya tatlısı bir insandı. Kimsenin kalbini kırmayan iyi bir insandı. Alkol kullanırdı fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Büyük kulüp ve kaliteli yerlere takılır, sık sık sağlık kontrolünü yapardı” ifadelerini kullandı.

Apartman görevlisi Uğur Naz ise, siparişleri kendisinin aldığını ve Rıza Kalkavan’ın sık sık alkol tükettiğini belirterek, “Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, yalnızlığını kedisiyle paylaşıyordu. Siparişleri etrafındaki Tekel bayilerinden ben alıyordum. Alkolün sahte olduğuna dair bir bilgim yok” dedi.

Öte yandan, Rıza Kalkavan’ın sahte içkiden öldüğü iddialarını ortaya atan spor yazarı Asena Özkan da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, “Rıza Kalkavan ile arkadaştık. Sık sık telefonla görüşürdük. İçki içen bir insandı. Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, sık sık içki içmeye başladı. Ruhi olarak çöküş yaşadı. Alkol fiyatlarının yüksek olması insanları ucuz ev yapımı alkollere yöneltti. Bu nedenle birçok ölüm olayı meydana geldi. İçki fiyatlarının yüksek olmasının ve ucuz ev yapımı içkilerin artmasının ölümlere yol açtığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Related Posts

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Son Dakika… İmamoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım: ‘Fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil…’

Son dakika haberi… Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda ““Dostum” diyerek bir fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil; dik duran, milletinden güç alan, saygın bir Türkiye için mücadele ediyoruz” diye yazdı.

Napoli’de 4.6 büyüklüğünde deprem

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem, son 40 yılın en şiddetlisi olarak kayıtlara geçti. Deprem nedeniyle halk panik halinde sokaklara dökülürken, herhangi bir can ya da mal kaybı bildirilmedi.

Ümit Özdağ’dan orman yangınlarıyla ilgili çarpıcı iddia

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde eş zamanlı devam eden orman yangınlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP’li Bulut’tan ‘600 troll’ iddiasına suç duyurusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, hakkında “600 kişilik troll timi var” yalanı uydurulduğunu ifade ederek, “Bu asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur. Yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir” dedi.

BM: ‘İran aylar içinde silah amaçlı uranyum zenginleştirmeye başlayabilir’

BM: ‘İran aylar içinde silah amaçlı uranyum zenginleştirmeye başlayabilir’