Motosiklet gibi yana yatabilen bir araba mı geliyor?!

YKS1 One, yaklaşık üç metre uzunluğunda, 1,2 metre genişliğinde ve sadece 600 kilogram ağırlığında bir konsept elektrikli araçtır. Öncelikle şehir içi trafik için tasarlanmış olsa da, kırsal yollarda ve otoyollarda da iyi performans göstermesi beklenmektedir.

Küçük elektrikli araçlar çevre dostu olarak kabul edilir, ancak nadiren duygusal bir sürüş deneyimi sunarlar. Ancak, Hollandalı YKS1 şirketi tarafından geliştirilen ve tek kişilik bir araç olarak tasarlanan One modeli bir istisna olabilir.

YKS1, çalışır durumda olacak bir prototip geliştirmek için sermaye toplamayı planlıyor.

Related Posts

Akdeniz Su Sıcaklıkları 30 Dereceyi Aştı

Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, deniz suyu sıcaklığındaki artışın Akdeniz’in tropikalleşmesine yol açtığını belirtti.

Albaraka Türk’ten Rekor Kar

Albaraka Türk, 2025’in ilk yarısında 9,1 milyar lira kar elde ederek büyümeye devam etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Gülüç’te!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gülüç beldesini ziyaret ederek yerel yönetimle turizm potansiyelini değerlendirdi. Esnaf ziyaretinde de bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi.

Kırkpınar’a 10 Bin Misafir

Edirne’deki 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde oteller 10,195 güreşseveri ağırladı.

Diyarbakır’da Büyük Yangın

Kayapınar’da çıkan yangında 3 dükkan, 19 traktör ve 1 otomobil kullanılamaz hale geldi.

İstanbul Barajlarında Doluluk Oranı Düşüyor

İstanbul’da baraj doluluk oranı %50’nin altına inerek %49.96 seviyesine geriledi.