Başkan Özcan Görevine Döndü

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan Görevine Döndü

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, operasyon geçirmesi ve istirahat sürecinin ardından görevine geri döndü.

Başkan Özcan, yaptığı açıklamada, prostat ameliyatı sonrası bir süre görevinden uzak kaldığını ifade etti.

7 Ağustos tarihine kadar sağlık raporu aldığını ancak kendisini iyi hissettiği için göreve geri döndüğünü belirten Özcan, açıklamasında şunları söyledi:

“Kıymetli Keşanlılar, sevgili hemşehrilerim, hepinize selam ve sevgilerimi iletiyorum. Yaklaşık 45 gün boyunca görevimden uzak kaldım. 16 Haziran’da prostat ameliyatı oldum. 7 Ağustos’a kadar raporlu olmama rağmen kendimi iyi hissediyorum ve görevime döndüm. Sizleri gerçekten çok özledim. Yerime bakan mesai arkadaşlarım da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Şu anda sağlığım gayet iyi durumda ve kendimi çok iyi hissediyorum. Eğer Allah bir sıkıntı verecekse, böyle versin. Herhangi bir riskli durumum yok. Hepinize sevgilerimi sunuyorum.”

Related Posts

AKP’li başkanın sendika zorbalığı: Direnen işçileri kapı önüne koydu

AKP’li Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın, Belediye-İş Sendikası’na üye olan işçileri, kendi desteklediği Öz Belediye-İş Sendikası’na geçmeyen işçilerin işten atmaya devam ediyor. İlk olarak Belediye-İş Sendikası Akçakale Belediyesi Baş temsilcisi Ahmet Taştan’ın işinden atılmasının ardından sendikasını değiştirmeyen üç işçinin daha işlerine son verildiği öğrenildi.

Engelliler Camide Buluştu

Kırklareli’nde engelli vatandaşlar Kapan Camisi’nde bir araya geldi, Kur’an okundu.

Adana’da 7 ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana’da iki evde düzenlenen operasyonda 7 ruhsatsız silah ele geçirildi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Külliye’deki sergiyi Emine Hanım açtı

Günlük hayatta kullanılan kotu sanat eserine dönüştüren Ian Berry’nin “Bahçedeki Sırlar” sergisi Emine Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde açıldı.

Londra hava sahası kapatıldı: Nedeni belli oldu

İngiltere’nin başkenti Londra’da tüm hava sahası geçici olarak kapatıldı.

Tutuklu Şile Belediye Başkanı Kabadayı: Usulsüz hiçbir işe girmeyeceğimi biliyorsunuz, gerçekler ortaya çıkacak

Kabadayı, CHP’nin Şile Mitingi’ne cezaevinden yolladığı mektupla seslendi