Sarıyer’de Güvenlik Uygulaması: 1585 Kişi Kontrol Edildi

Sarıyer’de Yapılan Genel Güvenlik ve Asayiş Uygulaması Sonuçları

İstanbul Sarıyer’de dün akşam saatlerinde genel güvenlik ve asayiş uygulaması düzenlendi. Toplamda bin 585 kişi kontrol edildi ve aynı zamanda 22 iş yeri de denetlendi. Uygulamaya Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu da katıldı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suçla mücadele kapsamında faillerin tespiti ve yakalanmasına yönelik eş zamanlı genel güvenlik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Sarıyer’de belirlenen 7 noktada eş zamanlı yapılan uygulamaya Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu da bizzat katılarak destek verdi. Toplamda 83 ekip ve 166 polisin yer aldığı uygulamada durdurulan araçlar detaylı bir şekilde arandı, vatandaşlara Genel Bilgi Taraması (GBT) ve üst araması yapıldı. Ayrıca sürücülerin belgeleri de kontrol edildi.

Bin 585 kişi sorgulanırken, 330 araç kontrol edildi

İlçe genelinde 7 farklı noktada eş zamanlı olarak yapılan uygulamaya 166 polis ve 83 ekip katıldı. Denetimlerde, bin 585 kişi sorgulandı, 330 araç ve 68 motosiklet kontrol edildi. Bunun yanı sıra 22 iş yeri de denetlendi.

Uygulama kapsamında çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalanırken, narkotik madde ele geçirildi. Ayrıca trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik trafik cezaları uygulandı. – İSTANBUL

Related Posts

MR cihazına yaklaşması bile yetti! Metal kolye sonu oldu

ABD’de MR cihaz odasına kolye ile giren 61 yaşındaki adam feci şekilde can verdi.

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıl Dönümü Töreni

Mersin’de KKTC Konsolosluğu tarafından 51. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Bursa’da Kaza: İki Yaralı

Yıldırım’da bariyere çarpan araçta sürücü ve yolcu ağır yaralandı, hastaneye kaldırıldı.

14’i kırmızı bültenle, biri ulusal seviyede aranan 15 suçlu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan 14 kişi ile ulusal seviyede aranan bir kişinin yakalandığını duyurdu.

Alabora olan teknede can pazarı: 20’den fazla kişi kayıp

Vietnam’ın kuzeyindeki Halong Körfezi’nde cumartesi günü yaşanan trajedi, turizm dünyasını yasa boğdu. “Wonder Sea” adlı tur teknesi, içinde toplam 53 kişiyle birlikte aniden bastıran şiddetli yağış sonrası alabora oldu. Devlet destekli haber …

Gelecek Partisi’nde iki istifa

Gelecek Partisi’nde krizler bitmiyor. CHP listelerinden seçilen Gelecek Partisi milletvekilleri Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin istifa etti.